duminică, 19 mai 2013

Motoare magnetice

Motorul Magnetic

Motorul magnetic stil Perendev

"generator de energie gratuit"

Acest lucru este ceva ce l-am gandit acum 7 - 8 ani în urmă si apoi uitat. Am folosit un program de CAD-stil care face analiza elementului si adaugă până si vectori de forță magnetică.

 Ideea este că inelul exterior ar fi fixat pe un spațiul inelar, numit un stator, iar inelul interior ar fi pe un alt spațiu inelar, dar atașat la un ax de, ceea ce ar putea conduce un generator.
Având în vedere că inelul exterior va fi stabil, am folosit Vizimag pentru a determina componentele x și y data de fiecare dintre magneți din interior, am făcut o simpla trigonometrie si am forța tangențială totală de pe rotor. Pentru că forța tangențială la fiecare magnet acționează de-a lungul tangenei a inelului interior la care sunt atașate, puteți apoi doar să adăugați pe toate împreună si se vede dacă există o forță tangențială non-zero, într-o singură direcție de rotație. Folosind valorile parametrilor reali ai magneților, Vizimag a declarat că forța tangențială netă totală pe rotorul interior a fost în sute de picioare (nu inci), pentru un "rotor" 12 x 3.
Unele Note:
1) Numărul total de magneți este 33.
2) 15 magneți de pe interior, 18 pe exterior. Distanțate în mod egal cu # 3 de mai jos setarea referentul.
3) Primul magnet interior, una orizontală în cadranul din dreapta sus, puncte de la marginea exterioară a inelului interior, la 32 de grade.
4) De ce nu se clatina magneții de pe un singur disc,? Asta e ceea ce am încercat. Rezultatul fiind că, rotorul interior se rotește în raport cu statorul, în timp ce forța tangențială totală nu variază în mărime, aceasta direcție nu se inverseaza. În cazul în care câteva magneți începe sa respinga în direcția greșită, există întotdeauna mai multi magneți care forțeaza in directia originala.
 

Următoarele două imagini sunt GIF-uri si ar trebui să fie o animatie - în cazul în care aceste animatii nu funcioneaza faceti clik pe ele,... s-ar putea să ia un minut sau două pentru a descărca toate cadrele.